Vandaag neemt Amerion IT je mee in de laatste trends en ontwikkelingen binnen de ICT markt. Genoemde ontwikkelingen zijn gericht op MKB bedrijven met 2-99 medewerkers.

Binnen het MKB, zien we verschillende veranderingen in bedrijfsprocessen en in de gewijzigde werkwijze van werknemers ontstaan. Deze veranderingen hebben impact op de manier van werken. Een logisch gevolg hiervan is dat dit ook impact heeft op je ICT-werkomgeving. De belangrijkste veranderingen die we zien zijn:

  • We gaan steeds meer samenwerken vanaf verschillende locaties;
  • Voor het MKB wordt het steeds bereikbaarder om processen te optimaliseren door de inzet van ICT;
  • Privé werken we al met de meest moderne technologie, werknemers verwachten dat dit ook binnen de zakelijke omgeving beschikbaar is.

43% van de cyber aanvallen zijn gericht op het MKB

Daarnaast wordt beveiliging van je ICT omgeving, ook binnen het MKB, steeds belangrijker. Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat 43% van de cyber aanvallen gericht zijn op het MKB. Dit komt omdat het “Groot Bedrijf” over het algemeen de beveiliging van de ICT omgeving beter op orde heeft dan organisaties binnen het MKB. Cyber criminelen zijn continue op zoek naar de zwakste schakel op het web om bedrijfs- en persoonsgegevens te ontnemen van organisaties. Belangrijke gegevens worden vaak geblokkeerd. In sommige gevallen krijg je tegen betaling de gegevens terug, maar dit is lang niet altijd het geval. Zorg dus voor een professionele beveiliging van je ICT omgeving. Wil je toetsen of jouw eigen zakelijke ICT omgeving veilig is? Maak dan gebruik van onze gratis veiligheidsscan. Deze kun je aanvragen via tel: 053 – 2100 200 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo