Indien je al belt via het VOIP platform van Amerion Telecom kun je kosteloos gebruik maken van onze vast-mobiel integratie. Met deze integratie is het mogelijk om mobiel te bellen en gebeld te worden met het vaste telefoonnummer. Het gebruik van (zakelijke) mobiele abonnementen is niet meer noodzakelijk, je kunt bellen met je huidige toestel en de persoon die je belt ziet het vaste nummer van je organisatie. Mobiel bellen met het vaste nummer werkt via een app. De app is heel eenvoudig en werkt hetzelfde als normaal bellen via de mobiele telefoon. Jij en je medewerkers hebben persoonlijk geen extra kosten voor het bellen met deze app.

Naast uitbellen is het ook mogelijk zakelijk bereikbaar te zijn op de mobiele telefoon. Je bent bijvoorbeeld voor personen buiten de organisatie bereikbaar op het persoonlijke vaste nummer, of voor personen binnen de organisatie op de extensie, bijvoorbeeld 206. Hetzelfde geldt voor het doorschakelen. Op deze manier kunnen mobiele telefonie en vaste telefonie volledig met elkaar geïntegreerd worden, zonder dat je daarvoor extra mobiele abonnement moet afsluiten.

Maak je nog geen gebruik van de vast-mobiel integratie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen binnen jouw organisatie? Of bel je nog niet via Amerion Telecom, maar wil je graag de overstap maken om ook gebruik te kunnen maken van deze vast-mobiel integratie? Neem dan contact op via 053-2100200 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
 
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo