Je moet weten wat er met je data gebeurt. 

In Nederland worden iedere maand 55.000 apparaten aangevallen door cyber criminelen. Dit blijkt uit onderzoek van Microsoft. Binnen het MKB komt steeds meer het besef dat er stappen genomen moeten worden om de veiligheid van persoons- en bedrijfsgegevens te borgen. Als organisatie wil je weten wat er met je data gebeurt. Je wilt weten wat, wanneer en waar bestanden zijn opgeslagen. De beveiliging van je werkomgeving is cruciaal. Het komt vaak genoeg voor dat er, zonder dat je het door hebt, hackers met je meekijken. Op dinsdag 30 juli jl. melde de NOS dat er een enorme data hack is geweest bij een Amerikaanse bank. Persoonlijke data en betaalgegevens van zo’n 100 miljoen Amerikaanse en 6 miljoen Canadese klanten zijn buitgemaakt. Dit is het allergrootste horror scenario dat je meemaakt als bedrijf. Het vertrouwen dat klanten in je hebben staat op het spel.  

Wij zien steeds vaker dat organisaties servers beveiligen en beheren, maar dat er steeds vaker data op onbeheerde apparaten wordt opgeslagen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je zakelijke e-mail die je opslaat op je mobiele telefoon. Wordt je mobiele telefoon wel beheerd? Staat de data die je daar hebt opgeslagen eigenlijk wel veilig?

Onderschat het beveiligen van je data niet. Het kan iedereen overkomen, zelfs een grote Amerikaanse bank die miljoenen dollars per jaar spendeert aan het beveiligen van haar ICT omgeving. Wil je meer weten over hoe jij je ICT omgeving kunt beveiligen? Neem dan contact op Amerion via tel: 053 – 2100 200 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo