Is jouw ICT omgeving langzaam?

Het is een vaak gehoorde klacht, een ICT omgeving die langzaam is. Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn waarom je een langzame werkomgeving hebt. Je kunt te maken hebben met verouderde hardware, je wifi of internet verbinding heeft een lage snelheid of je werkt op een (virtuele) server die onvoldoende capaciteit heeft.

We zien vaak dat een langzame werkomgeving te maken heeft met de server waar je op werkt. Uit onderzoek van Microsoft blijkt dat 92% van de gebruikers werkt op een fysieke server op locatie of via een virtueel bureaublad die draait op een server in het regionale datacenter. In beide gevallen zien we dat servers vaak onvoldoende capaciteit hebben.

Als organisatie sla je veel data op. Daarbij komt dat je organisatie groeit. Er komen steeds meer gebruikers die werkzaam zijn op je server. Op een gegeven moment is alle rekenkracht gebruikt en wordt je werkomgeving steeds langzamer. Iedere medewerker werkt rechtstreeks binnen de server omgeving. Er wordt geen gebruik gemaakt van “lokale rekenkracht” van computers.

De Cloud oplossing van Amerion IT heeft als groot voordeel dat je flexibel bent als organisatie. Je ICT omgeving groeit mee met je bedrijf. Dit betekent dat je niet meer iedere 5 tot 7 jaar grootschalige investeringen hoeft te doen. Daarnaast worden ook je apparaten beheerd dat de veiligheid van je ICT-omgeving ten goede komt. Je betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand. Voor ondernemers is het allergrootste voordeel dat je op 1 januari weet wat je op 31 december van dat jaar kwijt bent aan ICT kosten.

Voor meer informatie kunt u contact met Amerion IT opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel: 053 – 2100 210. We vinden het leuk als je ons belt!

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo