OneDrive, hoe kan ik dit toepassen binnen mijn organisatie?
Als je een abonnement hebt op Microsoft Office 365 of de SharePoint Server 2019 gebruikt, kun je bestanden van SharePoint synchroniseren naar een map op je computer van waaruit je rechtstreeks kunt werken in Windows Verkenner. Je hebt toegang tot bestanden, zelfs wanneer je offline bent! Wanneer je vervolgens weer online bent, worden alle wijzigingen door jou of anderen automatisch gesynchroniseerd.


Dit is één van de vele voordelen wat ervoor zorgt dat je organisatie effectief werkt. De bestanden die je hebt opgeslagen in OneDrive, kun je vervolgens ook op verschillende apparaten openen. Zo is er een OneDrive app beschikbaar in de appstore zodat je je bestanden ook op je telefoon of tablet kunt openen. Handig als je onderweg bent! Bij de implementatie van OneDrive binnen je organisatie biedt je je medewerkers ook de mogelijkheid om met meerdere personen tegelijk aan een document te werken. Je ziet live wie wat aan het bewerken is. OneDrive kun je gebruiken om verschillende type bestanden op te slaan. Niet alleen bestanden vanuit de bekende Office programma’s zoals powerpoint, word en excel. Ook muziek en foto’s zijn op deze manier op te slaan. OneDrive is te gebruiken op Windows, Android, Mac en op je iPad/iPhone.

Training
Wist je dat Amerion IT ook trainingen verzorgd om effectief te werken met o.a. OneDrive, Teams en Sharepoint? Wil je meer weten over hoe we jouw organisatie kennis kunnen laten maken met de nieuwste technieken? Neem dan contact met ons op via tel: 053 – 2100 200 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2022

onderdeel van amerion it is:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo