Werken met SharePoint


Effectief samenwerken met Sharepoint.

Meer dan 200.000 organisaties en 190 miljoen mensen gebruiken SharePoint voor intranetten, teamsites en inhoudsbeheer. Organisaties zetten SharePoint in om ervoor te zorgen dat er effectief wordt samengewerkt binnen een organisatie. Het is namelijk mogelijk om binnen SharePoint voor elk projectteam of afdeling een groep aan te maken. Omdat ieder team een aparte groep heeft, is het gemakkelijk om bestanden te delen, gegevens uit te wisselen en om nieuws met elkaar te delen. Het is mogelijk om probleemloos en veilig samen te werken, zowel binnen als buiten de organisatie op ieder apparaat!

SharePoint wordt ook regelmatig ingezet als een intranet omgeving. Het is een gemakkelijke manier om informatie binnen je organisatie te delen zodat je niet meer allerlei e-mail berichten hoeft te versturen. SharePoint heeft ook een zoekfunctionaliteit zodat je met één klik vindt wat je zoekt. Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen.

Implementeren
Ben jij aan het kijken hoe je binnen jouw organisatie effectiever kunt werken? Naast het implementeren van Microsoft programma’s, geven wij ook trainingen in hoe je gebruik kunt maken van deze programma’s. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via tel: 053 – 21 00 200 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2021

onderdeel van amerion it is:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo