Amerion breidt uit

In 2003 zijn we begonnen met ICT dienstverlening op de particuliere markt. We hielpen familie, vrienden, buren en bekenden bij de aanschaf en installatie van computers. Sinds 2010 richten we ons volledig op de zakelijke markt en hebben onze organisatie op weten te bouwen. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid. We hebben onze ICT diensten door de jaren heen uitgebreid met o.a. telefonie en Cloud oplossingen en zijn we Microsoft partner geworden.

Na 9 jaar is het tijd voor een nieuwe stap. Daarom is onze tweekoppige directie, met daarin M. Nijhuis (IT Directeur) en R. ten Voorde (Algemeen Directeur), uitgebreid met de komst van Kay Biemans (Commercieel Directeur). Kay zal zich bezig houden met onze klant contacten, interne en externe communicatie, marketing en is verantwoordelijk voor de afdeling Sales.

Even voorstellen...

Mijn naam is Kay Biemans en ik mag u met trots melden dat ik ben toegetreden tot de directie van Amerion IT.

Ik ben 34 jaar, woonachtig in Almelo en getrouwd met Jeanette. Ze is in verwachting van ons eerste kind. Ik vind het leuk om te sporten, kijk en bezoek graag voetbal wedstrijden en ik beleef veel plezier aan het maken van reizen. 

Ik heb een marketing achtergrond en heb de afgelopen 14 jaar voor drie grote corporates gewerkt. Mijn affiniteit met ICT en mijn ICT kennis komen natuurlijk heel erg goed van pas. Samen met onze medewerkers zijn we klaar voor de toekomst. Tenslotte gaat ons werk slechts om één ding. En dat is om ervoor te zorgen dat jouw ICT omgeving vlekkeloos functioneert.

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2019

onderdeel van amerion it is:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo