Google Apps for Work

Google Apps for Work is een compleet pakket aan Cloud diensten voor zakelijk gebruik. Met Google Apps for Work heeft u altijd en overal toegang tot e-mail, agenda's, contactpersonen, documenten, en samenwerkingstools. Het bestaat uit verschillende onderdelen, die hieronder worden toegelicht: Gmail, Agenda, Drive, Hangouts, Sites en Vault. De diensten kunnen op zichzelf gebruikt worden, maar werken ook uitstekend samen met Microsoft producten als Outlook en Office. Wij zijn erkend Google Apps for Work Partner en beschikken over alle kennis en vaardigheden om u te migreren naar een Google Apps omgeving. Verder kunnen wij deze omgeving integreren met On-Premise oplossingen bij u op locatie, of met andere Public of Private Cloud diensten..

 • Gmail

  Always connected

  Gmail biedt op elk apparaat met internetverbinding toegang tot e-mail. Dit kan via de internet browser, maar ook op tablets, smartphones en e-mail clients zoals Microsoft Outlook. Gmail heeft offline ondersteuning zodat u ook door kunt werken als er geen internet verbinding beschikbaar is. Google Apps for Work biedt standaard 30GB aan opslag per gebruiker voor e-mail en andere diensten. Dit kan uitgebreid worden met extra opslag. Google Apps beschikt over uitstekende beveiliging voor virussen en spam.

 • Agenda

  Always connected

  Google Agenda biedt altijd en overal inzage in de agenda. Zowel de browser, client, tablet als smartphone geven eenvoudige toegang tot de gesynchroniseerde agenda met herinneringen. Met de offline modus is de agenda ook beschikbaar zonder internetverbinding. Gedeelde en openbare agenda's kunnen worden geïmplementeerd binnen of buiten de onderneming, zodat de gebruikers altijd over de juiste informatie beschikken.

 • Drive

  Always connected

  Google Drive biedt een veilige opslagplaats in de Cloud voor documenten. De bestanden zijn beschikbaar in de browser en kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met de PC, Mac, tablet en smartpone. Een aangepast bestand zal automatisch op alle apparaten geüpdatet worden. De web applicaties voor Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties maken het mogelijk om de documenten online te bewerken, rechtstreeks vanuit de browser zonder lokale installatie. Dit is zelfs mogelijk met meerdere personen tegelijkertijd in hetzelfde bestand, zonder verschillende versies.

 • Hangouts

  Always connected

  Google Hangouts is een samenwerkingstool die vanuit de Cloud alle mogelijke communicatiemiddelen biedt, zoals (groeps)chat, (video)bellen en vergaderen. Dit kan zowel intern met collega's, als extern met klanten, leveranciers of andere partners. Hanougts is te gebruiken op alle apparaten en door de synchronisatie kunt u de conversatie op een ander apparaat vervolgen waar u was gebleven.

 • Sites

  Always connected

  Met Google Sites kunt u Teamsites en Intranetsites maken met toegang tot nieuwsberichten, agenda's, documenten, presentaties en video's. U kunt zelf kiezen voor wie de site toegankelijk is, enkele personen, een team, klanten of leveranciers. De Teamsites maken samenwerken makkelijker en efficiënter.

 • Vault

  Always connected

  Google Apps Vault is een optionele uitbreiding voor het toevoegen van archivering, e-discovery en informatiebeleid. Hiermee is het onder andere mogelijk om een bewaarbeleid en archivering in te stellen voor e-mail en chatberichten. Daarnaast kunt u berichten en e-mails zoeken en exporteren, en controles uitoefenen op de gebruikersactiviteiten.


Video Google Apps for Business

Neem contact op voor meer informatie en ons aanbod op het gebied van Google Apps for Work