Office 365

Logo Office 365Office 365 is een compleet pakket aan Cloud diensten voor zakelijk gebruik. Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot e-mail, agenda's, contactpersonen, documenten, en samenwerkingstools. Het bestaat uit verschillende onderdelen, die hieronder verder worden toegelicht: Exchange Online, Sharepoint Online, OneDrive voor bedrijven, Office Web Apps, Office Professional Plus en Skype voor bedrijven (voorheen Lync Online). De beschikbaarheid van deze onderdelen hangt af van het abonnement. Voor iedere situatie is er een passend abonnement. Daarnaast kunnen de diensten ook afzonderlijk worden afgenomen. Wij zijn erkend Microsoft Cloud Partner en beschikken over alle kennis en vaardigheden om u te migreren naar een Office 365 omgeving. Verder kunnen wij deze omgeving integreren met On-Premise oplossingen bij u op locatie, of met andere Public of Private Cloud diensten.

 • Exchange Online

  Always connected

  Exchange Online biedt altijd en overal toegang tot e-mail, agenda's en contactpersonen. Dit kan via de internet browser op iedere PC, laptop of Mac, via de Outlook Web App. Daarnaast kan Exchange Online ook worden ook gesynchroniseerd met apparaten en clients zoals Outlook 2007/2010/2013, tablets en smartphones. Exchange Online biedt 50GB aan opslag en beschikt over uitstekende beveiligingsfuncties om de organisatie te beschermen tegen virussen en spam.

 • Sharepoint Online

  Always connected

  Sharepoint Online biedt de mogelijkheid om (Office) documenten en berichten op te slaan, te bewerken en te delen op het intranet. Met behulp van teams kan efficiënt worden samengewerkt aan een project. Vertrouwelijke data of informatie kan afgeschermd worden via machtigingen op map- of documentniveau. Dit samenwerkingsplatform maakt het mogelijk om met meerdere gebruikers tegelijkertijd aan hetzelfde bestand of project te werken. De data van Sharepoint Online kan worden gesynchroniseerd met OneDrive voor Bedrijven, voor een nog betere toegang tot de documenten.

 • Skype voor Bedrijven

  Always connected

  Skype voor Bedrijven (voorheen Lync Online) is een Cloud communicatie dienst voor zakelijk gebruik, die bij Office 365 is inbegrepen. Hiermee kunnen gebruikers chatberichten versturen, (video)bellen, scherm delen en online vergaderen en presenteren. Skype voor Bedrijven is volledig geïntegreerd met andere Office 365 onderdelen zoals Sharepoint en Exchange voor statusweergaven en het plannen van afspraken of vergaderingen. Skype voor Bedrijven kan zowel intern als met klanten en partners gebruikt worden.

 • OneDrive

  Always connected

  Met OneDrive voor Bedrijven heeft iedere gebruiker 1 TB persoonlijke cloud opslag voor documenten. De data is te benaderen via de internet browser en kan worden gesynchroniseerd met PC's, laptops, tablets en smartphones. De bestanden in Sharepoint bibliotheken kunnen ook gesynchroniseerd worden met OneDrive. Hierdoor kunnen bestanden ook bekeken en bewerkt worden indien er (tijdelijk) geen internetverbinding is.

 • Office Web Apps

  Always connected

  Met de Office Web Apps (Word, Excel, PowerPoint en OneNote) is het mogelijk om rechtstreeks vanuit de browser in Office bestanden te werken die zijn opgeslagen in Sharepoint Online. Hiervoor is geen lokale versie van Microsoft Office vereist. Met de Web Apps is het mogelijk om met meerdere gebruikers tegelijkertijd in hetzelfde bestand te werken, zonder verschillende versies aan te maken. Voor zowel iOS als Android zijn er Office apps waarmee iedere Office 365 gebruiker documenten op de tablet of smartphone kan openen en bewerken.

 • Office Professional Plus

  Always connected

  Het is mogelijk een Office 365 abonnement af te nemen met een licentie voor de meest recente versie van Office Professional Plus. Dit stelt de gebruiker in staat om het volledige Office pakket met alle onderdelen en functies (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access, Publisher en InfoPath) te installeren op maximaal 5 apparaten (PC's, laptops, Macs). Indien er een nieuwe Office Professional Plus versie uit komt kan de gebruiker deze installeren en gebruiken zonder extra kosten.


Video Office 365

Neem contact op voor meer informatie en ons aanbod op het gebied van Office 365