Private Cloud

Naast de publieke SaaS oplossingen als Microsoft Office 365 en Google Apps for Work, zijn wij ook gespecialiseerd in private servers in de Cloud. Hiermee kan er een server omgeving worden ingericht, zonder de investeringen in hardware en licenties. Er wordt alleen voor het gebruik betaald, waardoor er een flinke besparing kan worden gerealiseerd. Dit kan op een van onze servers of op uw eigen server. De data blijft binnen Nederland. Daarnaast is er geen gevaar meer voor uitval of hardware problemen, en kunt u op elke plek met een internetverbinding gebruik maken van de Private Cloud server. In het voorbeeld hieronder gebeurt dat door middel van een Terminal Server.

Voorbeeld weergave Private Cloud
De data, servers en applicaties (denk aan bijvoorbeeld VDI, bedrijfssoftware en Online Backup) van deze Private Cloud oplossingen draaien in datacenters in Enschede en Hengelo. Hierdoor blijven de servers, applicaties en data in Nederland, en vallen onder de Nederlandse wet. De twee verschillende locaties zorgen voor een goede redundantie zodat de servers, applicaties en gegevens altijd bereikbaar en veilig zijn.

De Private Cloud services kunnen worden geïntegreerd met een On-Premise omgeving, of andere Public of Private Cloud oplossing, voor een complete werkomgeving die altijd en overal toegang biedt. In alle gevallen zorgen wij voor een veilige Cloud omgeving die beschikt over de meest geavanceerde beveiligingsopties.

Neem contact op voor meer informatie en ons aanbod op het gebied van de Private Cloud