Server of Applicaties in de Cloud

Naast SaaS oplossingen als Microsoft Office 365 en Google Apps for Work, zijn wij ook gespecialiseerd in (virtuele) servers in de Cloud, of uw eigen applicaties in de Cloud. Hiermee kan er een server omgeving worden ingericht, zonder de investeringen in hardware en licenties. Dit kan zowel in een Public als een Private Cloud. Er wordt alleen voor het gebruik betaald, waardoor er een flinke besparing kan worden gerealiseerd. Daarnaast is er geen gevaar meer voor uitval of hardware problemen, en kunt u op elke plek met een internetverbinding gebruik maken van de Cloud server of Cloud applicatie.

Server en applicaties in de Cloud

De Public Cloud servers en applicaties worden door onze specialisten op maat ingericht binnen Amazon Web Services (AWS) of Microsoft Windows Azure. Wij zijn partner van Amazon en Microsoft en beschikken over alle kennis en vaardigheden op het gebied van deze Cloud platformen. Naast deze Public Cloud omgevingen bieden wij ook op maat gemaakte Private Cloud oplossingen. De servers, data en applicaties van deze Private Cloud oplossingen draaien in datacenters in Enschede en Hengelo. Hierdoor blijven de servers, applicaties en data in Nederland, en vallen onder de Nederlandse wet. De twee verschillende locaties zorgen voor een goede redundantie zodat de servers, applicaties en gegevens altijd bereikbaar en veilig zijn.

Deze Public en Private Cloud services kunnen worden geïntegreerd met een On-Premise omgeving, of andere Public of Private Cloud oplossing, voor een complete werkomgeving die altijd en overal toegang biedt. In alle gevallen zorgen wij voor een veilige Cloud omgeving die beschikt over de meest geavanceerde beveiligingsopties.

Neem contact op voor meer informatie en ons aanbod op het gebied van AWS/Azure