Cloud Telefonie

  • Het nieuwe werken
  • Het nieuwe werken
  • Het nieuwe werken
  • Het nieuwe werken
  • Het nieuwe werken

Cloud telefonie is bellen via het internet protocol (VoIP). Cloud telefonie biedt alle zakelijke mogelijkheden van een telefooncentrale, maar dan geheel online als dienst. Hiermee heeft u alle mogelijkheden die beschikbaar zijn op het gebied van telefonie, tegen een fractie van de kosten van traditionele telefonie. Uiteraard kunt u uw eigen nummer(s) behouden. Cloud Telefonie biedt ook nieuwe functies die niet haalbaar zijn met traditionele telefonie. De enige vereiste voor het goed functioneren van Cloud Telefonie is een stabiele internetverbinding. Hieronder staat een overzicht van de voordelen van Cloud Telefonie:

Vinkje MOBIELE INTEGRATIE

Vaste en mobiele integratie Cloud telefonie biedt de mogelijkheid om mobiele telefonie te integreren met het cloud platform, voor extra bereikbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparing. Daarmee is het bijvoorbeeld mogelijk om te bellen en gebeld te worden via het vaste nummer, op de mobiele telefoon. Hiermee kan ook bespaard worden op de kosten voor mobiele telefonie.

Vinkje MOGELIJKHEDEN, FUNCTIES EN ROUTERINGEN

Routeringen van VOIP Cloud Telefonie biedt alle denkbare functies op het gebied van telefonie, zoals doorverbinden, voicemail, wachtrijen, wachtmuziek, keuzemenu's, open/gesloten tijden, automatisch doorschakelen en conferentiegesprekken. Dit kan nog verder worden uitgebreid met maatwerk functies en routeringen op maat.

Vinkje FLEXIBILITEIT EN SCHAALBAARHEID

Schaalbaar en flexibel Telefonie als dienst uit de Cloud is erg flexibel en schaalbaar. Het is eenvoudig gebruikers, functies, of lijnen toe te voegen of te verwijderen, zonder additionele kosten. Hiermee kan Cloud Telefonie met de onderneming mee groeien of krimpen. Er zal dus geen over- of ondercapaciteit meer zijn op het gebied van telefonie. U neemt dus alleen af wat u nodig heeft, zodat u nooit te veel betaalt.

Vinkje ALTIJD EN OVERAL TE GEBRUIKEN

Altijd en overal toegang tot de Cloud Cloud telefonie is niet locatie gebonden, zodat u altijd en overal met een internetverbinding gebruik kunt maken van Cloud Telefonie. Hierdoor kunt u altijd bellen en gebeld via het vaste nummer, op kantoor, thuis, of onderweg.

Vinkje KOSTENSPARING

Besparingsafbeelding Doordat telefonie als dienst wordt afgenomen, heeft u niet de lasten van de aanschaf en het onderhoud van een telefooncentrale. Daarnaast zijn de maandelijkse abonnementskosten en beltarieven van Cloud Telefonie flink lager dan de abonnementskosten en beltarieven van traditionele telefonie. De totale kostenbesparing met Cloud Telefonie kan oplopen tot 70%.

Neem contact op voor meer informatie en ons aanbod op het gebied van Cloud Telefonie