Privacybeleid

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten hoe wij omgaan met uw privacy. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Amerion IT. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacy beleid te accepteren. Amerion IT respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Amerion IT. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere gegevens waarover wij beschikken. Aan het einde van de dienstverlening worden alle gegevens verwijderd. Uitzondering is de informatie rondom support aanvragen, deze worden na uiterlijk drie jaar verwijderd. Gebruikersgegevens rondom telefonie worden na 6 maanden verwijderd net als de ingevulde gegevens via ons contactformulier.

Communicatie
Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van Amerion IT.

Cookies
Wij verzamelen geen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. De website www.amerion.nl maakt geen gebruik van "cookies".

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
Voor het leveren van bepaalde diensten maakt Amerion gebruik van een derde partij. Om de dienstverlening te garanderen hebben relevante partijen toegang tot uw gegevens. Amerion IT heeft contractuele afspraken met deze derde partijen waarin de bescherming van uw gegevens is geborgd. De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van de dienstverlening van Amerion IT. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de dienstverlening, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen via onderstaande contactgegevens.

Inzage in uw gegevens
U heeft het recht om te weten welke gegevens Amerion IT over u opslaat. U kunt een verzoek tot inzage per brief of per e-mail bij Amerion IT indienen via onderstaande contactgegevens.

Klacht indienen bij de toezichthouder
Indien u niet tevreden bent over de manier waarop Amerion IT uw privacy waarborgt? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u een klacht indienen bij de toezichthouden Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen. Onze gegevens vindt u op de contactpagina. 

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo