Always Connected...

De branche specifieke aanpak van Amerion

Amerion is breed vertegenwoordigd in verschillende markten zoals de zakelijke dienstverlening, industrie, gezondheidszorg en de publieke sector. Door onze branche specifieke aanpak, begrijpen wij waar je behoefte ligt.

Een branche gerichte aanpak is effectief

Jouw behoefte is ons uitgangspunt voor een passende oplossing.

Laptop zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Je moet altijd en overal bij je bestanden en applicaties kunnen. Alle data moet centraal beschikbaar zijn en alle gebruikers moeten direct documenten kunnen delen. Hierbij is een efficiënte communicatie cruciaal. Je wilt je medewerkers flexibiliteit bieden en daarom moet het netwerk 24/7 bereikbaar zijn.

Door de veilige Cloud/Hybrid Cloud oplossingen van Amerion IT heb je altijd toegang tot de applicaties en documenten, waar ook ter wereld, met een gegarandeerde up-time van 99,9%

IT voor de gezondheidszorg met laptop

Gezondheidszorg

Het beschermen van persoonsgegevens staat bovenaan je prioriteitenlijst. Je wilt niet dat persoonsgegevens of bedrijfsgegevens op straat komen te liggen en je wilt voldoen aan de AVG wetgeving.

Als partner van Microsoft en Google investeren wij veel in het beschermen van jouw data. Ons beleid heeft geleid tot 0% data verlies door cybercrime. 

Bedrijfshal in de industrie

Industrie

Enerzijds heb je een betrouwbaar netwerk nodig zodat er geen onvoorziene storingen zijn in je productieproces. Anderzijds is het voor je kantoor medewerkers belangrijk dat zij altijd en overal bij bestanden en applicaties kunnen. Alle data moet centraal en 24/7 beschikbaar zijn en iedereen moet direct documenten kunnen delen. 

Amerion IT zorgt voor een goede connectiviteit door een stabiel en snel (wifi) netwerk op locatie zodat het productieproces stabiel opereert. Door de veilige Cloud/Hybrid cloud oplossingen van Amerion IT heb je altijd toegang tot de applicaties en documenten, waar ook ter wereld. Dit zie je terug in onze up-time score van 99,9%

Publieke ruimte

Publieke sector

Voor instanties in de publieke sector is één van de belangrijke doelstellingen in de komende decennia om een duurzame leef- en werkomgeving te creëren. Het organiseren van een circulaire economie en het reduceren van CO2 uitstoot staan hierbij centraal.

Amerion IT maakt gebruik van groene stroom en er wordt, indien gewenst, refurbished hardware ingezet. Wij kopen producten in die verpakt zijn in karton i.p.v. in plastic om afvalmateriaal te reduceren. Dit is een greep uit de maatregelen die bijdragen aan het bereiken van je MVO doelstellingen.

Leuk om je te spreken!

Bel ons! 053 - 2100 200

Mail ons! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo