Bescherming persoonsgegevens

Amerion IT heeft bewezen effectieve veiligheid oplossingen binnen de gezondheidszorg.

"Amerion is een echte specialist die snapt wat wij nodig hebben. Amerion denkt met mij mee om ervoor te zorgen dat al mijn medewerkers een passende werkomgeving hebben. Mijn ICT oplossing is veilig en draagt bij aan het verhogen van mijn patiënt tevredenheid".

Joost Benerink, Tandarts, Twentse Tandartsen

Gezondheidszorg

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg volgen zich in snel tempo aan elkaar op. Duurzaamheid, zorginnovaties en veranderende wet- en regelgeving zorgen voor veel veranderingen. De vergrijzing van de bevolking en een toename van welvaartsziekten staan garant voor een consistente groei van de vraag naar gezondheidszorg.

Patiënt beleving
Binnen de gezondheidszorg draag je direct bij aan het welzijn en het herstel van de patiënt. Je service gerichtheid is een belangrijk element om je te onderscheiden. Patiënt beleving heeft namelijk een positief resultaat op het imago van je organisatie. De marktwerking heeft een steeds grotere invloed binnen de gezondheidszorg. De focus op je core business en daarmee de focus op klantbeleving is cruciaal.

Amerion IT biedt innovatieve ICT en telefonie oplossingen die bijdragen aan je patiënt beleving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet van een “aanmeldscherm” in uw praktijk. Naast een snelle en stabiele internet verbinding creëert Amerion IT uniformiteit in de communicatie tussen de patiënt en je praktijk. Patiënten ontvangen een geautomatiseerd bericht ter herinnering voor de ingeplande afspraak. De telefonie routering zorgt voor een snelle en vriendelijke afhandeling van de inkomende oproepen. Dit gebeurt allemaal met een gegarandeerde up-time van 99,9%.

Beschermen persoonsgegevens
Het beschermen van persoonsgegevens staat bovenaan je prioriteitenlijst. Digitale data aanvallen komen steeds vaker voor en hackers vinden steeds slimmere manieren om door je beveiliging heen te komen. 

Je wilt niet dat persoons- of bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Daarnaast wil je 100% voldoen aan de wet- en regelgeving zoals de AVG wetgeving.

Amerion IT heeft bewezen effectieve veiligheid oplossingen binnen de gezondheidszorg. Als partner van Microsoft en Google investeren wij veel in het beschermen van persoonsgegevens. Binnen onze klanten portefeuille beheren wij de ICT omgeving van fysiotherapie praktijken, tandarts praktijken, apotheken en huisarts praktijken. Ons beleid heeft geleid tot 0% data verlies door cybercrime in de geschiedenis van Amerion IT. 

Flexibiliteit
Schaalbaarheid en flexibiliteit van je ICT omgeving is belangrijk. Je organisatie groeit, of het nu gaat om kleine stapjes of om een sterke groei in korte tijd.

Met de cloud/hybrid cloud oplossing van Amerion bieden wij je de flexibiliteit die je zoekt. Of het nu gaat om toegang tot software programma’s/bestanden, de inrichting van de werkplek inclusief telefonie of de aanschaf van de benodigde hardware. Daarnaast hebben wij ervaring met verschillende software applicaties binnen de gezondheidszorg. Kortom, Amerion IT ontzorgt! Dit doen wij bij al onze klanten wat bijdraagt aan onze klantwaardering van een 9.1.

Tandarts stoel voor de gezondheidszorg
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo