Efficiëntie

Wij verzorgen een betrouwbaar netwerk voor jouw machines, zodat er geen onvoorziene storingen zijn in jouw productieproces.

"Amerion heeft met een stabiele en snelle internetverbinding gezorgd voor een verlaging van het aantal storingen in ons productieproces. We werken nu veel sneller en efficiënter dan voorheen!"

Teun van den Berg, Operator

Industrie

De industrie in Nederland heeft een zeer belangrijke functie in de Nederlandse economie. Meer dan de helft van de Nederlandse exportwaarde komt voort uit de Industrie. Daarnaast wordt er door de Industrie actief gebruik gemaakt van diensten binnen andere bedrijfstakken. 

Efficiëntie
Enerzijds heb je een betrouwbaar netwerk nodig zodat er geen onvoorziene storingen zijn in je productieproces. Anderzijds is het voor je kantoor medewerkers belangrijk dat zij altijd en overal bij bestanden en applicaties kunnen. Alle data moet centraal en 24/7 beschikbaar zijn en iedereen moet direct documenten kunnen delen. 

Amerion IT zorgt voor een goede connectiviteit door een stabiel en snel (wifi) netwerk op locatie zodat het productieproces stabiel opereert. Door de veilige Cloud/Hybrid cloud oplossingen van Amerion IT heb je altijd toegang tot de applicaties en documenten, waar ook ter wereld. Dit zie je terug in onze up-time score van 99,9%

Kostenbesparing
De markten binnen de industrie zijn competitief. Daarom moeten organisaties streven naar een optimaal TCO beheer (Total Cost of Ownership). Samen realiseren wij de meest kosten efficiënte ICT inrichting. Door de inzet van ons ICT programma biedt Amerion IT gegarandeerde kostenbesparingen op basis van investeringen, innovatie en efficiëntie van uw medewerkers.

Kwaliteit, Veiligheid en omgeving (QHSE)
Jij en je partners moeten 100% conform alle gezondheids- en veiligheidsprocedures werken waar ieder jaar hogere eisen aan worden gesteld. Ook binnen de ICT moeten de resultaten audit-proof geborgd zijn. Digitale data aanvallen komen steeds vaker voor en hackers vinden slimmere manieren om door uw beveiliging heen te komen. Je wilt niet dat je bedrijfs- of klantgegevens op straat komen te liggen en je wilt voldoen aan de AVG wetgeving. Kortom, je wilt geen enkel risico lopen!

Amerion IT biedt je op maat gemaakte en bewezen effectieve veiligheid oplossingen. Als partner van Microsoft en Google investeren wij veel in het beschermen van je bedrijfsgegevens. Dit ziet u terug in onze zekerheden zoals 0% data verlies door cybercrime in de geschiedenis van Amerion IT.

 

Bouwoverleg digitaal
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo