Altijd én overal werken

Door de veilige Cloud oplossingen van Amerion IT heb je altijd toegang
tot de applicaties en documenten, waar ook ter wereld.

"Door de Microsoft 365 OneDrive implementatie van Amerion hebben wij altijd en overal toegang tot onze data. We werken met meerdere gebruikers in hetzelfde document wat de productiviteit ten goede komt!" - Herald Kleijzen, Directeur

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening groeit al jaren en bevat inmiddels een 5e van de Nederlandse economie. Digitalisering, sterke concurrentie en het aantrekken van het juiste talent zijn belangrijke uitdagingen in de sector. Voor dienstverleners blijft het essentieel om te innoveren. Dit komt door de snel veranderende omgeving op het gebied van technologie, verharde marktomstandigheden en veranderingen in de wet- en regelgeving.

Het vaststellen van je ICT behoefte begint met de afstemming tussen je bedrijfsdoelstellingen en je ideale ICT omgeving. De ICT diensten moeten voor een efficiënte, flexibele en stabiele werkomgeving zorgen.  

Altijd én overal werken
Jij en je medewerkers moeten altijd en overal bij bestanden en applicaties kunnen. Alle data moet centraal beschikbaar zijn en iedereen moet direct documenten kunnen delen. Hierbij is efficiënte communicatie cruciaal. Je wilt alle medewerkers flexibiliteit bieden en daarom moet het netwerk 24/7 bereikbaar zijn.

Door de veilige Cloud/Hybrid Cloud oplossingen van Amerion IT heb je altijd toegang tot de applicaties en documenten, waar ook ter wereld, met een gegarandeerde up-time van 99,9%

Veiligheid
Altijd en overal kunnen werken klinkt fantastisch en dat is het ook! Maar dit moet wel gebeuren binnen een veilige werkomgeving. Digitale data aanvallen komen steeds vaker voor en hackers vinden steeds slimmere manieren om door je beveiliging heen te komen. 

Je wilt niet dat bedrijfs- of klantgegevens op straat komen te liggen en je wilt voldoen aan de AVG wetgeving. Kortom, je wilt geen enkel risico lopen!

Amerion IT biedt je op maat gemaakte en bewezen effectieve oplossingen op het gebied van veiligheid. Als partner van Microsoft en Google investeren wij veel in het beschermen van je bedrijfsgegevens. Amerion IT heeft 0% data verlies geleden door cybercrime in de geschiedenis van Amerion IT.

Flexibiliteit
Schaalbaarheid en flexibiliteit van je ICT omgeving zijn belangrijk. Je organisatie groeit, of het nu gaat om kleine stapjes of om een sterke groei in korte tijd.

De Cloud oplossingen van Amerion IT bieden de flexibiliteit die je zoekt. Of het nu gaat om toegang tot software programma’s/bestanden, de inrichting van de werkplek inclusief telefonie, of de aanschaf van de benodigde hardware. Amerion IT ontzorgt! 

Wij zorgen voor een transparant kosten overzicht zonder verrassingen achteraf. Dit doen wij bij al onze klanten wat bijdraagt aan onze klantwaardering van een 9.1.

Leuk om je te spreken!

Bel ons! 053 - 2100 200

Mail ons! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo