Always connected...

Cloud oplossingen Microsoft 365

Wij zijn Cloud partner van grote providers als Microsoft en Google.
Hiermee leveren we op maat gemaakte Cloud oplossingen die passen bij jouw organisatie.

Veilige werkplek

Veilig en altijd up-to-date met Microsoft 365

Jouw Cloud omgevingen worden, in partnerschap met Microsoft en Google, door ons beheerd. Op deze manier garanderen we de beste Cloud beveiliging die beschikbaar is. Daarnaast draaien alle Cloud oplossingen redundant (op meerdere plaatsen tegelijk) zodat er geen data verlies is door falende of uitvallende hardware. We houden alle Cloud omgevingen up-to-date zodat je direct gebruik maakt van de nieuwste functies, innovaties en beveiligingsupdates.

Digitaal samenwerken

Makkelijk en efficiënt samenwerken

Amerion IT is een groot voorstander van het werken met Microsoft office 365. Deze Cloud oplossing bevordert het samenwerken met collega's, leveranciers en klanten. Het is mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd aan projecten of documenten te werken, onafhankelijk van je locatie. Programma's die we hiervoor implementeren zijn o.a. Microsoft Teams, OneDrive en OneNote. Deze communicatiesoftware maakt het mogelijk om elkaar berichten te sturen, te bellen, met elkaar te vergaderen en te presenteren. Doordat geselecteerde bestanden live worden gedeeld en het niet langer nodig is om bestanden naar elkaar te sturen, wordt een wildgroei aan documenten met verschillende versies voorkomen. 

Laptop voor flexibel samenwerken

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Schaalbaarheid en flexibiliteit van je ICT omgeving is belangrijk. Je organisatie groeit, of het nu gaat om kleine stapjes of om een sterke groei in korte tijd. De Cloud oplossing van Amerion IT biedt de flexibiliteit die je zoekt. Of het nu gaat om toegang tot software programma’s/bestanden en de inrichting van de werkplek inclusief telefonie. Amerion IT zorgt ervoor dat je geen grote investeringen hoeft te doen door de flexibiliteit die je hebt binnen je cloud omgeving.  

Altijd bereikbaar met mobiele devices

Altijd en overal toegang

Jij en je medewerkers moeten altijd en overal bij bestanden en applicaties kunnen. Wij adviseren om Microsoft Office 365 te implementeren. Door de inzet van onze Cloud oplossingen is alle data centraal beschikbaar en kan iedereen binnen je organisatie direct documenten met elkaar delen. Ieder apparaat (PC, Mac, laptop, tablet, smartphone) dat verbonden is met het internet heeft toegang tot zijn of haar eigen Cloud omgeving, onafhankelijk van de tijd en locatie. De down-time is beperkt tot een minimum met een gegarandeerde up-time van 99,9%.

Diagram hybride cloud oplossing

Hybride IT oplossingen

Het is niet noodzakelijk om je gehele ICT omgeving te migreren naar een Cloud omgeving. Een Hybride ICT omgeving kan verschillende vormen van ICT met elkaar combineren. Hiermee is er voor elk onderdeel de keuze om het onder te brengen in de Cloud, of volledig in eigen beheer te houden op locatie (On-Premise). Daarnaast integreren wij diensten van derden met onze Cloud oplossingen. In iedere situatie zorgen wij voor een naadloze integratie tussen de verschillende onderdelen zodat je één passende en werkende ICT oplossing hebt. 

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2019

onderdeel van amerion it is:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Teamviewer Remote Support Logo