Always connected...

Consultancy & Trainingen

Leer om effectief te werken met Microsoft 365.

innovatie tekening

Training Microsoft 365

Innovatie is voor u belangrijk om concurrenten voor te blijven en uw klanten de beste beleving te bezorgen. Wij kijken mee naar uw bedrijfsprocessen en analyseren de sterke en zwakke elementen in uw proces. In elk bedrijfsproces is ICT en de toepasbaarheid van Microsoft 365 een belangrijke factor. Daarom biedt Amerion IT Microsoft 365 trainingen om ervoor te zorgen dat je medewerkers niet alleen de Office 365 programma's gebruiken maar er effectief mee leren werken.  

Beveiligingsslot over programma code

Security & Privacy check

Amerion verzorgt Security & Privacy checks waarbij we onderzoeken wat de huidige status is van de ICT security en hoe wordt omgegaan met privacy gevoelige data. Na een uitgebreid onderzoek zullen wij u presenteren hoe de huidige situatie is, en waar concrete verbeterpunten liggen. Ons doel is dat u beschikt over een veilige ICT omgeving en volledig voldoet aan de AVG wetgeving.

Consultancy op locatie

Project management

Met project management nemen wij de begeleiding en organisatie van uw ICT projecten en trajecten voor u uit handen. U heeft 1 aanspreekpunt voor het gehele project, en wij zorgen dat de einddoelstellingen behaald worden met alle benodigde partijen en leveranciers.

Overeenkomst gesloten in IT

Detachering

Bij (tijdelijke) behoefte aan gekwalificeerde ICT medewerkers kunnen wij u voorzien van de juiste medewerker op de juiste plaats. Goede ICT medewerkers zijn voor u schaars en moeilijk te vinden. Hierin kunnen wij u ontzorgen door de juiste kennis bij u onder te brengen.

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2019

onderdeel van amerion it is:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Teamviewer Remote Support Logo