Always connected...

Consultancy en Trainingen

Leer om effectief te werken met Microsoft 365.

Waar kun je ons voor bellen?

ICT Projectmanagement

Met project management nemen wij de begeleiding en organisatie van je ICT project volledig uit handen. Je hebt één aanspreekpunt en wij zorgen dat de einddoelstellingen behaald worden met alle benodigde partijen en leveranciers. Bij (tijdelijke) behoefte aan gekwalificeerde ICT medewerkers kunnen wij je voorzien van de juiste medewerker op de juiste plaats. Goede ICT medewerkers zijn voor u schaars en moeilijk te vinden. Amerion biedt alleen Universitair geschoolde Senior ICT specialisten. 

Training Microsoft 365

Effectief werken is belangrijk om je klanten goed te bedienen en om je concurrenten voor te blijven. Wat vaak wordt vergeten bij de implementatie van bijvoorbeeld Teams of OneDrive is om medewerkers ermee te leren werken. In elk bedrijfsproces is de toepasbaarheid van Microsoft 365 en Office 365 een belangrijke factor. Daarom biedt Amerion IT Microsoft 365 trainingen om ervoor te zorgen dat je medewerkers niet alleen de Office 365 programma's gaan gebruiken maar er effectief mee leren werken.  

Security & Privacy check

Als professionele organisatie wil je voldoen aan de AVG wetgeving. Daarom verzorgt Amerion Security & Privacy checks waarbij we onderzoeken wat de huidige status is van de ICT beveiliging en hoe wordt omgegaan met privacy gevoelige data. Na een uitgebreide analyse zullen wij u presenteren hoe de huidige situatie is, en waar concrete verbeterpunten liggen. Ons doel is dat je beschikt over een veilige ICT omgeving en volledig voldoet aan de AVG wetgeving. Wil je meer weten over wat de AVG wetgeving voor jou betekent? KLIK HIER en lees onze blog!

Leuk om je te spreken!

Bel ons! 053 - 2100 200

Mail ons! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo