Always connected...

ICT & Microsoft 365

Amerion verzorgt en installeert complete netwerkomgevingen met onder andere
internetverbindingen, routers, werkplekken, printers, en de benodigde software en licenties.

Medewerker achter Apple Mac werplek

Microsoft 365

Amerion levert gestandaardiseerde of op maat gemaakte werkplekken voor je medewerkers, zowel telefonie als ICT. De Microsoft 365 werkplekken worden op afstand door ons beheerd. Wij zorgen ervoor dat iedereen altijd en overal de data en applicaties kan raadplegen die voor hen zijn geselecteerd. Ook de beveiliging en privacy van de werkplekken nemen wij voor je uit handen. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand.

Verbindingen en connectiviteit

Verbindingen

Als je gaat werken in de Cloud dan is een snelle en stabiele internetverbinding (danwel via WiFi) essentieel. Dit geldt zowel voor voor Cloud Computing als voor Cloud Telefonie. Amerion biedt verschillende soorten zakelijke internet verbindingen die geschikt zijn voor het werken in de Cloud. Hierbij moet je denken aan onder andere DSL, COAX en Glasvezel verbindingen.

Beveiligde code voor beheer

Beheer & Beveiliging

Monitoring, onderhoud en beveiliging zijn belangrijk om de ICT omgeving zonder problemen te laten draaien. Wij bieden continue monitoring en periodiek onderhoud voor alle onderdelen binnen je ICT omgeving, zowel in de cloud als de hard- en software op locatie. Hierbij kijken wij onder andere naar uptime, prestaties, virussen, back-ups, ongewenste indringers en verzorgen we de updates. Naast systeembeheer biedt onze helpdesk support voor alle vragen of problemen met betrekking tot je ICT omgeving.

Dell servers op locatie

On-premise IT

Naast onze cloud diensten, bieden wij ook servers op locatie. Met de inzet van deze servers ben je ervan verzekerd dat alle data bij je op locatie blijft. Wij zorgen ervoor dat externe partijen geen toegang hebben tot deze gegevens. Alle hardware en software wordt goed beveiligd met onder andere antivirussoftware, firewalls, spamfilters en VPN verbindingen. Daarnaast verzorgen wij zowel online als offline back-ups van de data en servers zodat informatie nooit verloren gaat. 

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2019

onderdeel van amerion it is:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Teamviewer Remote Support Logo