Always connected...

Telefonie oplossingen

Leuk dat je onze website over Telefonie bezoekt. Wij bieden stabiele en betrouwbare bereikbaarheids oplossingen  door de inzet van onze expertise.  We implementeren en beheren routeringen en stellen berichten voor u in zoals de voicemail, informatie over wat te doen bij spoed en communicatie over openingstijden.

Altijd een passende telefonie oplossing!

Vaste Telefonie (zakelijk VOIP)

Het hebben van een hoge klanttevredenheid wordt steeds belangrijker. Door de inzet van een optimale bereikbaarheid, helpt Amerion je hierbij. We beheren de juiste routering en stellen berichten voor je in zoals de voicemail en communicatie over openingstijden. Wij verzorgen voor een integratie met je software pakket, zodat de juiste klantgegevens worden getoond op het moment dat je gebeld wordt. 

Vast en Mobiel integratie

We integreren je mobiele telefonie in je zakelijke VOIP platform dat we voor je hebben ingericht. Door de integratie tussen vaste en mobiele telefonie bieden we je extra bereikbaarheid, flexibiliteit en bespaar je op je telefoonkosten. Je bent onderweg net zo goed bereikbaar als op kantoor. Je belt uit met je vaste zakelijke telefoonnummer en je krijgt alle functies van je vaste toestel nu ook op je mobiele telefoon. KLIK HIER en lees onze blog over de vast en mobiel integratie. 

Inzicht en Rapportages

Om je personeelsbezetting zo efficiënt mogelijk in te zetten, geven we je inzicht in je bereikbaarheid. Amerion biedt je een overzicht waarin je inzicht krijgt in het telefoonverkeer van je organisatie incl. de piekmomenten. Je ziet hoe er om wordt gegaan met wachtrijen en je mist geen gesprek. 

iPhones gekoppeld voor schaalbaarheid en VOIP

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Flexibiliteit en schaalbaarheid is belangrijk voor je. De telefonie oplossingen van Amerion zorgen ervoor dat we snel en eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen, zonder grote investeringen te hoeven doen. Onze telefonie oplossing groeit met je organisatie mee en zorgt voor de flexibiliteit en schaalbaarheid die je nodig hebt. Met Amerion heb je geen over- of ondercapaciteit meer op het gebied van telefonie en betaal je nooit teveel. 

100%

Veilig

Maandelijks

Opzegbaar

+15 jaar

ervaring
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo