Leer ons kennen

Welkom bij Amerion IT

Wie wij zijn

Amerion IT zorgt voor een ICT inrichting en werkplek beheer dat tot in de puntjes geregeld is! In 2003 zijn we begonnen met onze dienstverlening op de particuliere markt. We hielpen familie, vrienden, buren en bekenden bij de aanschaf en installatie van computers. Sinds 2010 richten we ons volledig op de zakelijke markt en hebben onze organisatie op weten te bouwen. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid en hebben we onze diensten uitgebreid met onder andere telefonie oplossingen, Cloud oplossingen én zijn we Microsoft partner geworden. Onze klanten zijn actief in het MKB.  

Met onze support afdeling zijn we 24/7 bereikbaar. We zorgen ervoor dat je altijd je eigen werkomgeving tot je beschikking hebt. Wij ontzorgen je volledig zodat jij je kunt richten op je core business én de ontwikkeling van je organisatie. Wij staan voor betrouwbaarheid, innovatief en transparantie (BIT). ICT is onze passie en dit zie je terug in onze dienstverlening. Wij zijn er enorm trots op dat onze klanten ons waarderen met een 9.1!

Wat wij doen

Amerion IT is gespecialiseerd in het inrichten en beheren van een flexibele, effectieve en veilige werkplek voor alle gebruikers. Dit doen wij door de inzet van een zakelijke ICT infrastructuur, VOIP zakelijke telefonie, (Hybride) Cloud oplossingen en door de inzet van onze Consultancy afdeling. Wij zijn er trots op om Microsoft en Google partner te zijn. Met Amerion ben je verzekerd van een veilige werkomgeving die volledig AVG proof is. Wij werken binnen vier segmenten zoals de zakelijke dienstverlening, de gezondheidszorg, industrie en de publieke sector. Wij zijn gevestigd en actief in Enschede maar hebben klanten in Twente en de Achterhoek zoals in Oldenzaal, Tubbergen, Almelo, Hengelo, Borne, Haaksbergen, Eibergen, Doetinchem en Zutphen. Ook leveren wij ICT diensten in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Groningen. 

De 6 zekerheden van Amerion

Blij gezicht door geen dataverlies bij cybercrime icoon

0% data verlies

0% data verlies door cybercrime in de geschiedenis van Amerion.

Supporteam icoon

24/7 Support

Wij bieden je 24/7 support op onze dienstverlening.

AVG proof icoon

AVG Proof

Wij voldoen voor 100% aan de AVG wetgeving.

Contact communicatie icoon

Vast contactpersoon

Binnen Amerion heb je altijd een vast contactpersoon.

Analyse icoon

Werk op elk apparaat

Je beveiligde werkomgeving is beschikbaar vanaf elk apparaat. 

Gegarandeerde Up-Time icoon

Gegarandeerde uptime

99,9% van de tijd kun je gegarandeerd bij je werkomgeving.

Wil je een keer met ons praten?

Ben je nieuwsgierig in wat wij voor je kunnen betekenen? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in!

Contact

Amerion IT B.V.
Zuiderval 102
7543 EZ Enschede

T: 053 - 2100 200
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2019

onderdeel van amerion it is:

Amerion IT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Teamviewer Remote Support Logo