Kom werken bij Amerion!

Wij zijn op zoek naar jouw talent ...

Amerion IT is een landelijk opererende ICT aanbieder die gevestigd is in Enschede. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van de ICT infrastructuur van onze klanten. Dit doen wij door de inzet van Cloud oplossingen, telefonie en een stabiele en veilige internet verbinding.

Wij zijn een groeiende specialist die actief is binnen vier segmenten, namelijk de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, de publieke sector en de industrie met een gemiddelde klantwaardering van een 9.1!

Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar talent. Wil jij onderdeel zijn van ons ambitieuze team en wil jij jezelf ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures hieronder.

ICT Service specialist

Als ICT Service specialist ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je doet ICT migraties en implementaties en je beantwoord complexe ICT vraagstukken. Jij bent een belangrijke spil in het verbeteren van onze klanttevredenheid en je zorgt voor een...

Lees meer

Stagiaire Marketing & Commercie

  Stageplek Marketing en Commercie Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jezelf ontwikkeld op het gebied van Marketing en Commercie? Dan ben je bij Amerion IT aan het juiste adres. Samen met de Commercieel Directeur denk je na over...

Lees meer

Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo