Stagiaire Marketing & Commercie

 

Stageplek Marketing en Commercie

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek waar je jezelf ontwikkeld op het gebied van Marketing en Commercie? Dan ben je bij Amerion IT aan het juiste adres. Samen met de Commercieel Directeur denk je na over de propositie van Amerion IT en help je bij de verdere ontwikkeling van de organisatie. Je gaat werken binnen een bedrijf in ontwikkeling en je werkt binnen een leuk en jong team. Je krijgt verantwoordelijkheden en je hebt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Volg je de opleiding Commerciële economie, Marketing & Communicatie of Small business dan kom je in deze rol helemaal tot je recht!

Wat ga je doen en leren;

  • Het zoeken naar mogelijke leads en het verzamelen van informatie over potentiele klanten.
  • Prospects/klanten benaderen en het voeren van sales gesprekken.
  • Ondersteunend in het opstellen van een tarief en overeenkomst.
  • Bedenken van nieuwe marketing campagnes.

Wie zoeken we?
Allereerst ben je dienstverlenend ingesteld en je wilt je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen. Je schrikt niet van het krijgen van verantwoordelijkheden en je denkt op strategisch niveau na over de waarde propositie van Amerion IT.  Bovenal ben je leergierig!

Wat wij bieden?

  • Een stagevergoeding
  • Goede begeleiding en coaching van een Commercieel Directeur
  • Interne begeleiding
  • Je krijgt tijd om te werken aan je afstudeeronderzoek
  • Bij een wederzijdse klik dient zich de mogelijkheid tot vooruitzicht op een vaste baan

Wie zijn wij?
Amerion IT zorgt voor een ICT inrichting en werkplek beheer dat tot in de puntjes geregeld is! In 2003 zijn we begonnen met onze dienstverlening op de particuliere markt. We hielpen familie, vrienden, buren en bekenden bij de aanschaf en installatie van computers. Sinds 2010 richten we ons volledig op de zakelijke markt en hebben onze organisatie op weten te bouwen. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid en hebben we onze diensten uitgebreid met onder andere telefonie oplossingen, Cloud oplossingen én zijn we Microsoft partner geworden. Onze klanten zijn actief in het MKB. Met onze support afdeling zijn we 24/7 bereikbaar. We zorgen ervoor dat je altijd je eigen werkomgeving tot je beschikking hebt. Wij ontzorgen je volledig zodat jij je kunt richten op je core business én de ontwikkeling van je organisatie. Wij staan voor betrouwbaarheid, innovatief en transparantie (BIT). ICT is onze passie en dit zie je terug in onze dienstverlening. Wij zijn er enorm trots op dat onze klanten ons waarderen met een 9.1!

Interesse?
Reageer dan direct via onze website of stuur je cv en motivatie op via de mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel: 053 – 2100 210.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 
Amerion IT Logo

 

Copyright & Design
© Amerion IT B.V. - 2024

onderdeel van:

InventIT Logo

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

053 - 2100 200

Ma t/m Do 08:00 - 21:00
Vrijdag        08:00 - 18:00

Teamviewer Remote Support Logo